Platschef Anläggning Fiber, Göteborg (Kungälv)

Sökes till Kungälv

Vill du leda och utveckla vår fiberverksamhet i Göteborg? Vi söker dig som drivs av eget ansvar,  brinner för att engagera medarbetare och är skicklig i att skapa nya affärer. Vi tror också att du älskar ekonomi!

Om tjänsten

Vi bygger och underhåller El/Fibernät åt både stora och små nätägare. Vi har en bred geografi, från öarna på kusten och andra landsbygdsprojekt till städer och transportnät. Vi gör allt från projektledning till installationer ute hos kund. Nu söker vi en platschef som ska ha det övergripande ansvaret för vårt kontor i Kungälv och med det geografin Göteborg. Detta är en roll med såväl stort ansvar som goda utvecklingsmöjligheter.

Som platschef i Peab har du en central roll i projekten med fullt ansvar för utförandet. Du planerar, leder och slutför projekten tillsammans med ditt team. Detta innebär ansvar för ekonomi och uppföljning, kvalitet, kundkontakt samt personalen i projekten. På kontoret i Kungälv är vi idag är ca 5 personer. Målet är att vår fiberverksamhet ska växa och vi tror att vi inom 2 år är omkring 15 medarbetare i Kungälv. Du kommer således ha stora möjligheter att vara med och skapa din egen grupp.  Som platschef engagerar du dig i ditt projektteam och arbetar för att motivera och utveckla individerna. Du skapar förutsättningar för en god, effektiv och säker arbetsplats med nöjda och engagerade medarbetare.

För att säkerställa den önskade tillväxten förväntas du agera proaktivt också när det gäller marknad och affärer. Du har lätt för att skapa förtroende hos kunder och leverantörer, du ser möjligheter och tar initiativ till nya affärer och du ser till att den löpande dokumentationen ute i projekten är optimal.

Arbetena bedrivs året runt och nattjobb kan förkomma.

 Du bygger både fiber och relationer!

Vi tror att du redan idag arbetar som platschef eller motsvarande inom anläggning och/eller fiber samt att du har reell erfarenhet från fiberbranschen. Du är duktig i produktion och kan anpassa arbetssätt och kommunikation efter miljön du hamnar i. Vidare har du gedigen erfarenhet av att leda och motivera medarbetare.

Du är en person som bygger goda och långsiktiga relationer med kunder och leverantörer. Du är uppskattad för din positiva inställning, ditt engagemang och din förmåga att lugnt och förtroendefullt hantera stressiga situationer.

För att trivas och lyckas som platschef behöver du vara trygg i din profession och ha god självinsikt. Du är bekväm i att fatta beslut och att fronta dessa. Din chef förväntar sig rak och tydlig kommunikation. I gengäld får du ett stort förtroende och mycket frihet. Du har ett prestigelöst sätt och värnar om gott samarbete såväl inom den egna gruppen som med leverantörer, kunder eller Peab anställda. Vårt koncernspråk är svenska varför du behöver behärska svenska väl i tal och skrift. Du behöver också ha B-körkort.

Vänligen bifoga meritförteckning och personligt brev i ett och samma dokument. I brevet önskar vi att du berättar lite om dig själv och varför du passar som arbetsledare hos oss. Vänta inte med din ansökan, urval kommer att ske löpande.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-03-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Mika Mörner, HR

Telefon: 0707794295

Tommy Helgesson Projektchef fiber

Telefon: 0733-37 21 37

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.