Träarbetare

Sökes till Sala

Till vår byggserviceverksamhet i Sala söker vi flera erfarna snickare som gillar att möta kundernas behov. I Sala jobbar byggserviceavdelningen i huvudsak med flera olika avtalskunder men även återkommande beställare samt privatkunder.

Vi som jobbar inom byggservice förstår vad som krävs för att göra en kund nöjd oavsett vilken beställaren är. För att klara jobbet krävs att du innehar yrkesbevis som snickare, känsla och lust att lösa problem på ett kostnadseffektivt sätt. Du behöver också vara väldigt flexibel och tålmodig då jobbet kan innebära att vara på flera arbetsplatser samma dag. Att du är driven och strukturerad utgår vi ifrån.

Du behöver flera års erfarenhet från byggservicearbete, körkort klass B samt behärska svenska språket i tal och skrift.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast och på grund av det rekryterar vi löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonseringstidens utgång. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Vi har valt annonseringskanal och vi undanber oss uppsökande rekryterare samt annonsförsäljare.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-03-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Håkan Nordsäter, HR-Partner

Telefon: 0733-375549

Per Eklundh, Platschef

Telefon: 0733-375255

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.