Platschef

Sökes till Uppsala

Har du sinne för affärer och vill vara med att bygga framtidens hållbara samhälle? Peab i Uppsala står inför flertalet spännande projekt inom infrastruktur, grundläggning av byggnader, finplanering och vatten- och avloppsanläggningar. På Peab får du möjlighet att arbeta i en lärande organisation med stora möjligheter att utvecklas och växa.

Du kommer som platschef att ha en central roll i projekten. Möjlighet finns även för rätt person att få vara med och utveckla Uppsalagruppens verksamhet genom att etablera lokalkontor på närliggande orter till Uppsala.

Som platschef på Peab Anläggning kommer du bland annat att:
• Självständigt driva projekt från idé till färdigställande.
• Ha ansvar för projektets planering, genomförande, ekonomi och kvalitet.
• Ha fullt arbetsmiljö- och miljöansvar i projekten. Utbildning tillgodoses av Peab.
• Ansvara för inköp, kalkyler och prognoser i projekt.
• Ansvara för kommunikation med kunder, beställare och leverantörer i projekt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom anläggningsverksamhet. Det är starkt meriterande med eftergymnasial utbildning samt betongkompetens. För att vara framgångsrik och trivas i tjänsten är du en självgående person med en god förmåga att leda både dig själv och andra. Du kan skapa ett gott arbetsklimat och du har förmåga att entusiasmera dina kollegor. Vi ser också att du har ett sinne för affärer och lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt. Utöver dina närmsta kollegor och medarbetare på Peab kommer du i stor utsträckning att interagera med externa kontakter såsom kunder, beställare och leverantörer, vilket ställer stora krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga. Som person är du ödmjuk, prestigelös och öppen, för tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behärskar svenska språket i tal och i skrift och körkort B är ett krav.

Vilka blir dina kollegor?

Vi är ett sammansvetsat gäng som brinner för anläggningsjobb och älskar att prata lösningar som gör arbetsvardagen lättare. Vi är ett blandat tjänstemannagäng bestående av erfarna medarbetare, unga akademiker och f.d. hantverkare. Vi ser gärna ett tillskott till gruppen som gillar att ha roligt på jobbet! Om du kommer med kunskaper som vi inte besitter så lyssnar och lär vi oss gärna, men vi vill också gärna dela med oss av det vi kan. Vi tycker om att hålla oss fysiskt aktiva och tränar tillsammans i anslutning till arbetstid och vi deltar gärna i diverse motionslopp till fots och på skidor.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-06-16

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Joachim Branteström, Arbetschef

Telefon: 0733-37 27 35

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.