Erfaren Krantrailerchaufför

Sökes till Göteborg

Vi har investerat i en ny krantrailer och söker därför efter vår nästa chaufför!

Om tjänsten 

Som chaufför transporterar du gods till arbetsplatser inom främst bygg- och anläggningsindustrin och är företagets representant ute hos kund.

Tjänsten innebär i första hand transporter av betongpålar i Göteborgsregionen, men det kan även förekomma andra former av specialtransporter så som transporter av armeringsjärn, bodar, containers etc. Övernattningar kan förekomma då vi även har produktionsenheter i Tollarp och Västerås.

Du får möjlighet att arbeta självständigt, ta egna initiativ och möta många olika människor. Du blir en del av vårt team på cirka 20 chaufförer och tillsammans löser vi eventuella problem som uppstår. I dina arbetsuppgifter ingår även viss översyn och underhåll av ekipaget.

Kravprofil

Vi söker dig som har en hög grad av servicekänsla, är engagerad och positiv.

CE-körkort, kranförarbevis över 18 t/m samt YKB är ett krav.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-06-30

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Roger Svensson, platschef

Telefon: 0733-847400

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.