Tillståndshandläggare inom miljö

Sökes till Västerås

Sökes till Västerås

Det går bra för oss och därför söker vi nu dig som kan arbeta med vår strategiskt viktiga täktverksamhet inom region Mellersta som sträcker sig från Särna i norr till Linköping i söder.

Om tjänsten

Som tillståndshandläggare hos oss får du ett självständigt arbete där du ska följa upp våra tillstånd för våran asfalt-, täkt- och återvinningsverksamhet genom tillsyn, dokumentation och rapportering. Du bidrar också med hjälp för anmälningsärenden kopplade till vår verksamhet. Du fungerar också som ett direktstöd till platschefer i frågor som rör kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du är ett bollplank till produktionen gällande praktisk hantering i verksamheten för efterlevnad av lagar och regelverk.

Du kommer att ingå i ett nätverk med andra handläggare inom vårt bolag.

Vem är du?

För att lyckas i detta arbete är det viktigt att du är strukturerad, utåtriktad och en duktig kommunikatör både muntligt och skriftligt. Eftersom du kommer att ha många kontakter ska du vara bra på att samarbeta och att komma med konstruktiva lösningar på frågor som kan uppstå både i verksamheten eller i kontakten med myndigheter.

Vi söker dig som har en lämplig högskoleutbildning samt erfarenheter och kunskap om liknande verksamhet. Erfarenhet av miljö- och arbetsmiljöjuridik, förvaltning och tillsyn av miljöfarlig verksamhet är meriterande. Körkort är ett krav då du ska vara aktiv i hela vår region.

Ansökan

Sista ansökan är den 31 maj 2019 men rekryteringen sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Malmkvist på tel: 0733-84 87 60.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-06-13

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Jenny Malmkvist

Telefon: +46 733-848760

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.