Mätningstekniker

Sökes till Umeå

Det går riktigt bra för oss med flera stora och intressanta projekt i order och därför rekryterar vi nu fler mätningstekniker. Vår anläggningsgrupp verkar inom Västerbottens län och Örnsköldsviks kommun och projekten omfattar i huvudsak mark-, väg- & ledningsarbeten, järnväg, dammar & anläggningsbetong.

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Utföra och ansvara för utsättning och inmätningar
  • Upprätta relationsunderlag
  • Upprätta 3D-modeller för maskinstyrning
  • Delta i mängdregleringar

Kompetenser och personliga egenskaper
Du behärskar Totalstation, GPS och har erfarenhet av Geo och/eller AutoCAD och maskinstyrning. Du är noggrann, ansvarsfull och strukturerad. Vi förutsätter att du är tydlig i din kommunikation och en god lagspelare.

Kravprofil
Den person vi söker har mätteknisk utbildning och är självgående med några års erfarenhet i yrket. B-körkort, datavana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Eftersom vi jobbar över hela Västerbotten och Örnsköldsviks kommun, är din mobilitet en förutsättning, medan bostadsort inom området har mindre betydelse.

Vänta inte med att skicka in din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder
Hos oss får du ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ingå i ett nätverk med andra mätningstekniker där ni tillsammans utvecklar ert arbete.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-05-29

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Annica Nilsson, HR

Telefon: 0733-37 18 55

Hans Boija, arbetschef

Telefon: 0733-37 38 67

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.