Mätningsingenjör

Sökes till Umeå

Vi växer och utvecklar vår verksamhet och söker därför en mätningsingenjör. Vår anläggningsgrupp verkar inom Västerbottens län och Örnsköldsvik och projekten omfattar i huvudsak mark-, väg- & ledningsarbeten, järnväg, dammar och anläggningsbetong.

Arbetsuppgifter i huvudsak

  • Ansvar för att driva, utveckla och samordna det mättekniska arbetet i gruppen.
  • Delta i kalkylskedet där du identifierar och ansvarar för strategier samt teknik- och resursbehov avseende mätteknik.
  • Ansvarar för mätstartmöten och deltar i projektens startmöten.
  • Medverka i kompetensutveckling av våra mättekniker, introducera nyanställda och ansvara för inhyrning av mätkonsulter.
  • Samordning av mätutrustning och programvaror.
  • Arbete i projekt med mängdreglering, maskinstyrningsmodeller och övrigt mättekniskt arbete.

Kompetenser och personliga egenskaper
Den vi söker har lång erfarenhet från branschen som mätningstekniker eller mätsamordnare och relevant utbildning. Du är bekväm i att fatta egna beslut och tänker långsiktigt. Du är strukturerad, kommunikativ och har ett coachande arbetssätt där du gillar att lära ut och bidra till människors utveckling. Det är viktigt att du har ett affärsmässigt tänkt och är bekväm med att driva och fatta egna beslut. Du besitter god kompetens i våra regelverk och kontraktsformer samt har en hög ekonomisk medvetenhet.

Vänta inte med att skicka in din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-06-02

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Annica Nilsson, HR

Telefon: 0733-37 18 55

Hans Boija, arbetschef

Telefon: 0733-37 38 67

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.