Projektledare

Sökes till Trollhättan

Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och en del av Peabkoncernen. Vi är ca 160 medarbetare och har en omsättning på ca 6 miljarder. Vi söker nu en Projektledare för utveckling av våra bostadsprojekt i vårt norra distrikt inom region väst med utgångspunkt i Trollhättan. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Följ med på vår resa till att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare!

Om tjänsten

Som Projektledare ansvarar du, tillsammans med distriktschef, för enskilda projekt från start till mål. Du representerar bostadsutveckling i plan- och bygglovsprocesser, upprättar kalkyler för hela projektet och följer upp och utvärderar dessa. Du ansvarar också (i samarbete med övriga inom projektet) för ingående handlingar såsom ritningar, beskrivningar, ekonomisk plan, försäljningsplan, marknadsbevakning, affärsutveckling och kundkommunikation samt tekniska och ekonomiska avstämningar och utvärderingar.

Kravprofil

Vi vill att du har en ingenjörsexamen med önskvärda erfarenheter från bostadsutveckling, bostadsrättshantering, projektering och bostadsproduktion. Du har ett helhetsperspektiv och arbetar strukturerat och självständigt, där affärsmässighet och ekonomi är naturliga komponenter. Att du är resultatfokuserad, kundorienterad och aktivt vill medverka i vårt utvecklings – och förändringsarbete är en förutsättning. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placeringsort är Trollhättan och du rapporterar till Distriktschefen. Tjänsten innebär resor inom hela distriktet (Fyrbodal – Göteborg/Bohuslän samt Skaraborg)

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel. 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, https://www.premier.se/soker-du-jobb/?jaid=2203

snarast, dock senast 2019-06-10. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-05-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emelia Antonsson, Distriktschef

Telefon: +46 733-37 33 82

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.