Lastbilschaufför Betong

Sökes till Örebro

Sökes till Örebro

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga! 

Om tjänsten

Som lastbilschaufför för betong på Swerock får du ett självständigt arbete där du lastar och lossar betong till våra kunder utefter beställning. Majoriteten av körningarna är relativt korta men emellanåt kan arbetet innebära längre körningar främst i vår region som sträcker sig mellan Särna i norr och Linköping i Söder.

Vem är du?                   

Förutom att det är ett krav på att du har C-körkort söker vi dig som är medveten om regler inom säkerhet- och miljö. Detta innebär att du följer regler och instruktioner för hur gods får transporteras men även hur man kör på ett miljömedvetet för att minska klimatpåverkan etc. 

Som person bör du trivas med att arbeta självständigt och ha en förmåga att lösa de problem som uppstår. Du ska även ha en god organisationsförmåga för att kunna planera ditt arbete och utföra det på ett effektivt sätt. Då du är den person som våra kunder möter när de får sin produkt levererad till sig är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt att kommunicera.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 14 juni 2019, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att Håkan Hammarsten tel:073-384 79 39

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-06-14

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Håkan Hammarsten, Arbetschef

Telefon: 0733-84 79 39

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.