Säljare/uthyrare

Sökes till Sälen

Nu söker vi en säljare till vår depå i Sälen!

Vi utökar vår verksamhet och öppnar en ny projektdepå i Sälen för att på ett bättre sätt kunna serva våra kunder och deras projekt. Detta innebär att vi även behöver förstärka vår organisation, varför vi nu söker en säljare/uthyrare till depån.

På vår depå i Sälen kommer du att arbeta i en bred roll, men med huvudansvar för försäljning/butik. Du har alltså din tyngdpunkt i en roll som säljare, men då du kommer att arbeta på en mindre depå är det avgörande att vi hjälper och stöttar varandra i alla förekommande arbeten på depån.

Med tyngdpunkt i rollen som säljare kommer du i första hand att arbeta med uthyrning av våra byggrelaterade produkter och tjänster. Det innefattar bland annat uthyrning av byggmaskiner, ställningar, liftar och byggström. Du fungerar som kontaktperson och rådgivare för våra kunder, både vid beställning per telefon och vid besök i vår butik på depån. Andra förekommande arbeten på depån är bl a service och rengöring av våra maskiner samt lastning och lossning av leveranser.


Hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter. Att ha ett gott samarbete med kollegor och hjälpa till där det behövs ser du som en självklarhet, om du söker dig till vår depå i Sälen. Du tycker om att ta personligt ansvar och trivs i en roll där du har väldigt varierade arbetsuppgifter. Rollen ställer även krav på att du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är en utåtriktad person som brinner för att leverera lösningar och ge kunderna bästa tänkbara service. Vidare är du ordningsam, prestigelös och har lätt för att samarbeta.

Har du tidigare erfarenhet av kundkontakt/försäljning är detta starkt meriterande. Datavana och körkort klass B är ett krav. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-05-28

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Sören Jonsson, Regionchef

Telefon: 0733-37 60 40

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.