Betongbilschaufför

Sökes till Kållered

Det går bra för oss och vi behöver därför förstärka vårt team med ett flertal betongbilschaufförer!

Om tjänsten

Som betongbilschaufför blir din huvuduppgift att leverera betong från våra fabriker till våra kunder inom regionen samt ha ansvar för betongbilens underhåll och skötsel.

Vem är du?

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar till att uppnå bästa resultat ute hos våra kunder. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och tar ett stort eget ansvar för leverans och utrustning. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl vår egen personal på fabrikerna som våra kunder.

Ett krav för tjänsten är att du har C-körkort samt YKB. Har du tidigare erfarenhet av betong-, bygg- eller transportbranschen är det meriterande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-06-23

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Thomas Landén, Arbetschef

Telefon: 0733-847613

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.