Snickare/Träarbetare

Sökes till Göteborg

Peab Byggservice är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål och en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna kika in på vår hemsida peabbyggservice.se.

Just nu söker vi byggservicesnickare till Göteborgsområdet. Vi söker snickare till två olika grupper - dels till en grupp som jobbar med så kallade lappjobb och dels till en grupp som arbetar på sjukhusen runt i stan, men du kommer främst vara placerad på Kungsbacka sjukhus. I båda grupperna arbetar vi mycket med löpande och lite mindre jobb samt nära kontakt med beställare och underentreprenörer. I sjukhusgruppen kan det också förekomma lite större jobb och projekt. Vi ser det därför som meriterande om du tidigare arbetat inom byggservice då vi ställer höga krav både på din kompetens och ditt yrkeskunnande samt dina personliga egenskaper. Som person är du van att ta egna initiativ och ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du utför ditt jobb med kvalité och fokus på att leverera hög service mot våra kunder. Slutligen är det viktigt att du är engagerad och positiv och medveten om att du är vår reklampelare utåt.

Specifika krav för tjänsten:

  • Yrkesbevis som träarbetare
  • Flytande svenska då detta är vårt koncernspråk
  • B-körkort

Om du tycker att beskrivningen passar in på dig - tveka in att skicka in din ansökan direkt! Vi genomför löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-06-27

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Cecilia Nagy

Telefon: 0725 33 50 06

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.