Produktionsmedarbetare

Sökes till Ucklum

Lättklinkerbetong AB ingår tillsammans med Skandinaviska Byggelement och AB Smidmek i Byggsystem som är en del av Peabkoncernen. Omsättningen i Peab Byggsystem är ca 1000 mkr och antal egna anställda ca 400 personer. Företagen konstruerar, producerar och marknadsför ett av marknadens mest kompletta utbud av prefabricerade betongprodukter.

Lättklinkerbetong söker flertal produktionsmedarbetare till fabriken i Ucklum. Som produktionsmedarbetare i fabriken jobbar du huvudsakligen med:

- Ritningsläsning, formsättning, armering, gjutning och ytbehandling av betongväggar.

- Vissa arbetsuppgifter kan innehålla truckkörning, hjullastarkörning och traverskörning. Meriterande att ha utbildning på detta.  

Även andra typer av arbeten inom fabriken kan förekomma.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du är snabblärd och van att slutföra en uppgift som du tagit dig an. För att lyckas i denna tjänst bör du vara van att samarbeta i ett team på ett positivt sätt. Du är noggrann och tummar inte på kvalité samtidigt som du har blicken för hur nästa steg i processen ser ut.

På våran fabrik värderar vi arbetsmiljö och kvalitet högt.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i tillverkande industri. Meriterande är om du har relevant utbildning inom bygg- industribranschen eller motsvarande. God fysik krävs då vissa arbetsmoment är tyngre.

Tjänsten är heltid.

Tillämpar visstidsanställning, detta kan dock ses som ett insteg för eventuell förlägning.

Skift/Nattarbete kan förekomma.

Intervjuer sker löpande, och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-07-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Krister Olausson

Telefon: +46 303 77 62 74

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.