Säljare

Sökes till Göteborg

Vi söker nu en ny säljare till vår depå i Gullbergsvass!

Om rollen

Som säljare arbetar du med uthyrning av maskiner och material till kunder inom bygg- och anläggningsbranschen. Du möter dagligen våra kunder för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov, både via telefon och vid besök på depån. Vår största uppgift är underlätta våra kunders vardag, genom att förse dem med hög service och fungerande maskiner. Det är viktigt att du har ett nära samarbete med dina kollegor på depån och inte har någonting emot att hjälpa till där det behövs.

Om dig

Vi söker dig med stort kundfokus och som arbetar för att skapa långsiktiga relationer. Du har tidigare säljerfarenhet och problemlösning är någonting som motiverar dig. Du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Har du ett lokalt nätverk inom branschen ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Körkort är ett krav. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-06-23

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Patrik Christensen, Depåchef

Telefon: 0725-33 30 94

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.