Serviceman

Sökes till Malmö

Nu söker vi en ny serviceman/reparatör till vår depå i Malmö!

Om rollen

Som serviceman/reparatör är din främsta uppgift att ta emot uthyrda bygg- och anläggningsmaskiner och material från våra kunder. Det innebär att du:

  • Genomför besiktningar, funktionskontroller och reparationer av återlämnade maskiner och material
  • Tvättar och rengör maskiner
  • Arbetar i vårt affärssystem med bland annat skadedebitering

Du har en viktig roll då vår största uppgift är underlätta våra kunders vardag genom att förse dem med fungerande maskiner och hög service. I den här rollen är det även viktigt att du kan hoppa in och stötta dina kollegor vid behov.

Om dig

Vi söker dig med ett maskinintresse och med tidigare erfarenhet av reparationer. Önskvärt är att du har en bakgrund som maskinmekaniker, fordonsmekaniker eller inom el-mekanik. Du är serviceinriktad och har stort kundfokus. Du är strukturerad och tycker om ordning och reda. Det är en självklarhet för dig att bidra med engagemang och ett bra samarbete på arbetsplatsen. B-Körkort är ett krav.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-06-23

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Lena Nilsson, Depåchef

Telefon: 0725-33 48 06

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.