Arbetsledare

Sökes till Stockholm

I rollen som Arbetsledare hos oss driver du egna, mindre projekt från planering, ritningsläsning och arbetsledning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag i den dagliga verksamheten mot uppsatta projektmål och får möjligheten att driva arbetet med duktiga och engagerade yrkesarbetare. Du biträder platscheferna med ledning av projekten, planering, arbetsberedning och uppföljning.

Tjänsten innebär många kontaktytor där du har dialog med såväl leverantörer som underentreprenörer och ett ansvar gentemot kunden att kommunicera och arbeta serviceinriktat med deras intresse i fokus. Vi söker dig som är driven och engagerad. Meriterande om du har erfarenhet av en arbetsledande position.

Du rapporterar till Arbetschef.

Som person är du prestigelös, kan fatta beslut och har ett gott affärsmannaskap. Du har inga problem att kavla upp ärmarna för att gå in och stötta om så krävs. Vidare är du självgående och har god datorvana.

Du tycker om problemlösning och är en lagspelare som trivs med teamarbete, har lätt för att prioritera, planera och arbeta strukturerat.

Körkort är ett krav.

Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-07-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jennie Sundberg

Telefon: 0725506676

Peter Polland

Telefon: 0725 33 51 97

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.