Elevassistent/resurspedagog

Sökes till Malmö

Peabskolan AB är ett helägt dotterföretag till Peab och finns i Malmö, Solna och Göteborg. Vi utbildar idag ca 400 ungdomar och erbjuder sedan 2006 Bygg- och anläggningsprogrammet för behöriga och Introduktionsprogram för icke behöriga elever. Peabskolans verksamhet bygger på en pedagogisk modell där verklighetsbaserat lärande, ett aktivt värdegrundsarbete, kurs- och ämnesintegrering samt en djupgående modell för individualisering är de fyra grundprinciperna. Utvärderingar baserade på både kvalitativa och kvantitativa resultat visar att modellen hittills varit mycket framgångsrik.

Peabskolan i Malmö är en fristående skola som idag har ca 100 elever fördelat på 6 klasser. Därmed har vi ett mycket nära samarbete med varje elev.

Vi söker dig som är elevassistent/pedagog och vi kan erbjuda dig en visstidsanställning på heltid under perioden 12 augusti 2019 till och med 12 juni 2020. Vi ser det som meriterande om du har pedagogisk erfarenhet samt om du har arbetat med elever med funktionsvariationer, psykosociala svårigheter eller andra koncentrationsproblem. Du kommer arbeta samverkande med skolans lärare och elevhälsoteam och bland annat hjälpa elever med planering, struktur samt stödja med skoluppgifter på lektioner.

Du bör ha ett stort engagemang för elever och en förmåga att skapa en god relation med elever och lärare.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 30 juni.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-06-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Lars Sjöstedt, personal

Telefon: 0733-372180

Nicklas Lundgren, rektor

Telefon: 0733-376774

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.