Systemförvaltare Ekonomi

Sökes till Ängelholm

Peab söker en systemförvaltare till systemgruppen på ekonomiavdelningen. Du kommer att arbeta med förvaltning och utveckling av våra koncerngemensamma system samt andra ekonomirelaterade system.  

I rollen som systemförvaltare kommer du att vara länken mellan systemleverantören och slutanvändarna. I dina arbetsuppgifter ingår analys och uppföljning som leder till förbättringar i ekonomiprocesserna.

Din placering är i Ängelholm och du tillhör Systemgruppen i Peabs Shared Service Center, Peab Support AB.

Vi söker dig som är intresserad av systemnära konfigurering samt har vilja att arbeta med övergripande förändringsarbete och ekonomiprocesser. Det är viktigt att det finns en god förståelse för såväl generella ekonomifrågor som de processer som finns inom ekonomi i ett stort bolag. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet och har arbetat med förvaltning och utveckling av system tidigare.

Erfarenhet av våra koncerngemensamma system, IBM Controller, BellIN TM5 och Planning Analytics är meriterande men det finns goda möjligheter att utvecklas i tjänsten och mot andra system som hanteras inom ramen för ekonomirelaterade system. God samarbetsförmåga, självständighet, prestigelöshet och kommunikativ är egenskaper som värdesätts. Arbetet bedrivs ofta i form av mindre projekt i samverkan med övriga funktioner inom ekonomi. Därför ser vi gärna att du är strukturerad och van att självständigt driva projekt.  

Du har ekonomisk- eller systemvetarutbildning på relevant nivå i kombination med några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning eller IT-avdelning. Du förstår innebörden av att verka i ett börsnoterat bolag med höga krav på ordning och reda.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-06-23

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Åsa Nimmervoll, gruppchef

Telefon: 0431 44 96 39

Elina Lindman, gruppchef

Telefon: +46 725 33 79 67

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.