Mark- och anläggningsarbetare

Sökes till Malmö

Peab Anläggning söker nu yrkesskickliga mark- och anläggningsarbetare till Malmö! Är du praktiskt lagd och drivs av att se hur arbetet tillsammans med dina kollegor ger vårt samhälle ny form? Trivs du att arbeta i team och nå gemensamma mål? Gillar du omväxlande arbetsuppgifter och att arbeta utomhus?

Då ska du söka till oss!

Tjänstebeskrivning:
I rollen hos oss på Peab Anläggning arbetar du med olika typer av mark- och anläggningsprojekt. Exempel på arbetsuppgifter är grundläggning av byggnader, VA, finplanering, med mera. Du som anläggningsarbetare hos oss ingår i ett gott team och ni arbetar i och runt Malmö.
Du rapporterar till samt leds av arbetsledaren i projektet

Övrigt:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetsort: Malmö med omnejd

Kravprofil
Vi söker dig som har yrkesbevis inom anläggning och/eller flerårig praktisk erfarenhet av olika typer av markarbeten.
Körkort B är ett krav.

Kompetenser och personliga egenskaper
Du är en lagspelare och gillar att prestera och komma med lösningar/idéer för att uppnå bästa resultat i våra projekt. Då arbetet varierar dagligen krävs det ett att vara flexibel och att du kan anpassa dig utefter de omständigheter som dyker upp längs med arbetets gång. Du uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och bidrar. Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-07-05

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Caroline Axelsson

Telefon: 0733-37 21 79

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.