Projektadministratör

Sökes till Lyskil

Letar du efter en stöttande och administrativ roll där du får möjlighet att nyttja ditt sinne för affärer? Nu söker vi en projektadministratör till Preemraff Lysekil.

Om tjänsten som Administratör

Som projektadministratör hos oss kommer du att tillhöra vår arbetsgrupp som arbetar på Preemraff Lysekil med underhållsarbete och diverse projekt. I gruppen axlar du en nyckelroll för att stötta platsledningen. För att bidra till lönsamhet kommer en viktig arbetsuppgift bestå av att du hjälper dina kollegor att skapa, framställa och registrera korrekt fakturaunderlag i projekten.

Rollen i sig är ny och därmed bred, det innebär att du kommer ha ett antal fast löpande sysslor såsom fakturahantering, kursadministration och dokumentation samtidigt som du agerar stöttande till produktionen och avlastar med sammanställningar och uppföljning i olika affärssystem. Till vardags kommer du att arbeta självständigt där du tar egna initiativ och driver ditt arbete framåt, samtidigt som du är en del av ett större lag där vi tillsammans arbetar för att nå våra mål.

Dina kontaktytor är många där du dagligen är vår kontakt såväl internt med kollegor som externt med beställare, kunder och leverantörer. Du blir en del av ett drivande och ansvarstagande gäng som brinner för att alltid leverera med god kvalitet.

Kompetenser och personliga egenskaper  

Som person har du siktet inställt på kvalitét och utveckling. Du har ett öppet sinne för att hjälpa andra och är en fena på att driva ditt eget arbete, söka information och ta egna initiativ. Då du kommer arbeta stöttande till platsledning är det viktigt att du har förståelse för att du behöver vara flexibel i din roll och ibland hugga in på olika uppgifter där det behövs. 

Erfarenhet från liknande roll eller bransch är meriterande men inget krav. För att trivas och bidra behöver du ha god datavana samt erfarenhet av att arbeta i Excel. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska i både tal och skrift. 

  • Start: Snarast möjligt enligt överenskommelse, vi går igenom ansökningarna löpande
  • Anställningsform: Tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas
  • Placeringsort: Lysekil
  • Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta Peab för detta uppdrag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-06-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emma Olausson, HR

Telefon: 0733-37 33 45

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.