KMA i projekt

Sökes till Göteborg

Till Region Bygg Väst söker vi en KMA till stora och/eller komplexa projekt med placering i Göteborg.

Vår region är idag fördelad på åtta Arbetschefsgrupper, verksamma i Västra Götaland och Halland. Vi tror på att specialisering är en nyckel till framgång. Våra projekt drivs av kompetent produktionsledning tillsammans med spetskompetens inom bl.a projektering, installationsledning, KMA, planering, logistik, och inköp.

Rollen som KMA i projekt innebär att du kommer att stödja projekt och projektledning praktiskt med specialistkunskaper inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö under hela byggprocessen.

Exempel på arbetsuppgifter:

Stödja vid framtagande och uppföljning av; arbetsmiljöplan, riskbedömningar, egenkontroller, kemikalieförteckning och ronder.

Stödja med tolkning av lagar, förordningar och föreskrifter.

Agera stöd gentemot myndigheter och övriga intressenter.

Vara delaktig i framtagande av handlingsplaner och åtgärder för att åtgärda och förebygga risker/tillbud/olyckor.

Du ingår i vår produktionsstödsgrupp, utvecklar rollen som KMA projekt och regionens KMA-arbete tillsammans med övriga KMA i regionen och rapporterar till Produktionsstödschef.

Personliga egenskaper

Som KMA- i projekt har du ett genuint intresse för kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Du är engagerad, kommunikativ och bra på att samarbeta. Vi vill också att du är noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera. 

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö eller motsvarande kompetens förvärvad i arbetslivet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-07-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Catrin Hesselgren, Personalchef

Jessica Rosell, Produktionsstödschef

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.