KMA samordnare

Sökes till Göteborg

Vi söker KMA (kvalitet, miljö och arbetsmiljö) samordnare med fokus på kvalitet till vårt projekt Olskroken. Du kommer att ingå i ett team med andra KMA samordnare och en arbetsmiljöingenjör.

Olskroken är Peab:s i särklass största anläggningsprojekt. Det är ett unikt och mycket komplext projekt. Vi ska bygga planskilda korsningar i spårmiljö med besvärliga geotekniska förhållande och i pågående intensiv trafikmiljö. Samtidigt är det ett utvecklande och utmanande projekt med stora personliga utvecklingsmöjligheter.

För dig som jobbat med KMA kan detta vara ett steg i karriären att få vara med och utveckla framtida arbetssätt. Inom Peab arbetar vi mycket med utveckling av våra medarbetare och vi ser många intressanta utvecklingsmöjligheter inom projektet.

Rollen innebär att du under eget ansvar samarbetar med olika produktionsblock och stabsfunktioner.

Arbetsuppgifter:

Utveckling, kontroll och insamling av system för kvalitetsdokumentation genom samordning med inköp, KMA och leverantörer.

Uppdatering och utveckling av miljödokumentation både i produktionen och som en del av den långsiktiga dokumentationen.

Samordning av vattenhanteringsprocesser och fysisk kontroll av vattenhanteringssystem.

Beroende på vilken bakgrund och vilket  intresse du har samt behov som finns i projektet kommer vi tillsammans att utforma ytterligare arbetsuppgifter som är intressanta för dig.

Lämplig bakgrund för den här tjänsten kan vara någon form av utbildning inom något av områdena eller att du arbetat med frågorna under några år och skaffat dig kunskaperna. Har du erfarenhet från branschen så är det en merit.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och kommunicera både muntligt och skriftligt. Vi förutsätter att du arbetar systematiserat samt gillar ordning och reda. Det gäller att vara flexibel och inte vara rädd för att ta i där det behövs stöd. 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-09

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jonas Gustavsson, Entreprenadingenjör

Telefon: 073-384 66 10

Roland Järlesand, HR Partner

Telefon: 073-384 28 46

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.