Elektriker

Sökes till Sälen

Nu söker vi en elektriker till vår depå i Sälen!

Vi utökar vår verksamhet och öppnar en ny projektdepå i Sälen för att på ett bättre sätt kunna serva våra kunder och deras projekt. Detta innebär att vi även behöver förstärka vår organisation, varför vi nu söker en elektriker till depån.

Om tjänsten

På vår depå i Sälen kommer du att arbeta nära och ha en tät kontakt med våra kunder inom bygg- och anläggningsindustrin då depån ligger i anslutning till deras projekt i området. Du kommer att arbeta med tillfällig el och värme för byggindustrin, vilket innefattar arbete inom bygg-el, belysning, passersystem/larmanläggningar, fiberuppkopplingar och uppvärmning på byggarbetsplatser. I dina arbetsuppgifter ingår även reparation, service och underhåll av elcentraler, elverk, övriga byggmaskiner och annat elmateriel både hos kunder och inne på verkstad. Vid behov kan arbete på annan ort förekomma.

Om dig

Vi söker dig som trivs med ett mångsidigt och omväxlande arbete. Som elektriker hos oss får du ett arbete med mycket kundkontakter, varför kundfokus och servicekänsla är viktiga egenskaper. Då vi arbetar inom en bred verksamhet är viljan att lära sig nya saker viktigt. Du har också lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en bred roll med stor möjlighet att utvecklas. Du bör ha en utbildning inom el på lägst gymnasienivå. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Vi erbjuder 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-07-14

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Ulf Haltorp, Depåchef

Telefon: 0733-37 12 20

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.