Arbetsledare/Elektriker

Sökes till Sälen

Nu söker vi en arbetsledare/elektriker till vår depå i Sälen!

Vi utökar vår verksamhet och öppnar en ny projektdepå i Sälen för att på ett bättre sätt kunna serva våra kunder och deras projekt. Detta innebär att vi även behöver förstärka vår organisation, varför vi nu söker en arbetsledare/elektriker till depån.

Om tjänsten

Som arbetsledare/elektriker på vår depå i Sälen kommer du att leda och fördela arbetet för inledningsvis en kollega på orten. Då depån i Sälen är en nyöppnad och relativt liten depå kommer du dock till stor del även att arbeta praktiskt som elektriker ute på fält. I huvudsak med tillfällig el och värme för byggindustrin, vilket innefattar arbete inom bygg-el, belysning, passersystem/larmanläggningar, fiberuppkopplingar och uppvärmning på byggarbetsplatser. I dina arbetsuppgifter ingår även reparation, service och underhåll av elcentraler, elverk, övriga byggmaskiner och annat elmateriel både hos kunder och inne på verkstad. Vid behov kan arbete på annan ort förekomma.

Då din närmsta chef är placerad i Karlstad kommer du i rollen som arbetsledare/elektriker få ta ett stort ansvar för att säkerställa att pågående projekt/arbeten löper på enligt plan. I arbetet ingår även att planera kommande arbeten och beställa material.

Du kommer att arbeta nära och ha en tät kontakt med våra kunder inom bygg- och anläggningsindustrin då depån ligger i anslutning till deras projekt i området. Som arbetsledare/elektriker fungerar du som första kontaktperson för våra kunder på orten.

Om dig

Till den här tjänsten söker vi dig med lång erfarenhet som elektriker, och som är trygg i din roll. Som person är du ansvarsfull och plikttrogen. Du är organiserad, strukturerad och bra på att planera arbetsdagarna. Du är prestigelös och hugger i där det behövs. Du har intresse av och en naturlig förmåga att leda andra. Vidare har du god vana vid att arbeta i windowsmiljö. Dokumenterad utbildning inom el på lägst gymnasienivå samt körkort med minst klass B är ett krav.

Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Vi erbjuder 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-07-14

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Ulf Haltorp, Depåchef

Telefon: 0733-37 12 20

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.