Entreprenadingenjör

Sökes till Kista/Stockholm

Som Entreprenadingenjör (EI) kommer du att upprätta anbudskalkyler/budget tillsammans med Arbetschefer och Platschefer. Du har en central roll i kalkylarbetet med planering, inköp och kontraktsadministration i projekten. Du kommer även att fungerar som stöd till platschefer i tekniska och ekonomiska frågor.

Nu söker vi en driven, noggrann och engagerad Entreprenadingenjör till Peab Byggservice. 

Arbetsuppgifter
I rollen som EI arbetar du dels arbeta i våra pågående byggprojekt, dels i tidiga skeden av projekten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Upprätta anbudskalkyler tillsammans med Arbetschef och/eller Platschef.
  • Planera och förbereda inför produktionsstart tillsammans med Platschef och Arbetschef     
  • Medverka vid kalkylstartmöten, hantera inköp samt vid startmöten med underentreprenörer och leverantörer     
  • Upprätta slutkostnadsprognoser tillsammans med Platschef samt stötta övriga produktionstjänstemän vid avstämning på kontonivå     
  • Utföra ekonomiska utredningar samt ta fram beslutsunderlag för metodval med våra Platschefer och Arbetschefer

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och av entreprenadupphandlingar. Erfarenhet från produktion är meriterande. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat och körkort är ett krav.  

Som person är du självständig och handlingskraftig. Du är bra på att samarbeta, är strukturerad i ditt arbetssätt och har en god förmåga att hantera och analysera siffror. Då vi är en mindre arbetsgrupp är det viktigt att alla är prestigelösa och hjälper till där det behövs. Du skapar trivsel omkring dig.  

Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Övrigt
Du kommer ingå i vårt EI team, ett härligt och hjälpsamt gäng som idag består av fyra EI, varav en också är Teamleader. Du rapporterar till Arbetschef.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamleader Sandra Holenweg; 072-503 08 30.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-07-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jennie Sundberg

Telefon: 0725506676

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.