Arbetsledare byggservice

Sökes till Linköping

Peab Byggservice AB som är ett eget bolag inom Peab expanderar och vi söker därför ytterligare medarbetare. Just nu behöver vi förstärka vår organisation med en Arbetsledare med placering på vårt kontor i Linköping.

Tjänsten innebär administration och arbetsledning av yrkesarbetare med byggservicerelaterade arbeten såsom reparations- och underhållsarbeten, köksmontage, renoveringar, tak- och fönsterbyten samt om- och tillbyggnader. Vi erbjuder en trygg anställning och mycket eget ansvar. Du behöver ha körkort för personbil.

Är du en jordnära och pålitlig person med dokumenterad erfarenhet av arbetsledning inom byggservice? Då ska du söka tjänsten hos oss.

Frågor angående tjänsten besvaras av Arbetschef Martin Johansson.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-01

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jan Söderlund, Personal

Telefon: 0733-37 53 52

Martin Johansson, Arbetschef

Telefon: 0733-375461

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.