Kalkylingenjör

Sökes till Stockholm

Peab Anläggning söker en kalkylingenjör inom anläggning till spännande och utvecklande projekt i Stockholm. Du kommer att vara del av en arbetsgrupp där en kombination av ett gott skratt och hårt arbete är en del av vardagen.

Om tjänsten
Som kalkylingenjör på kommer du att driva hela kalkylprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer att ha en central roll och upprätta anbudskalkyler och kontraktskalkyler för erhållna- samt kommande projekt. Tjänsten innebär även en konsultativ roll som stöd i organisationen gällande kalkyl- och kostnadsfrågor.

Om dig
Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och driven. Du har goda datakunskaper och trivs att arbeta med siffror. Du har god samarbetsförmåga samt har ambitioner och ett stort engagemang.

• Har en teknisk eller ekonomisk utbildning som 
  civil- eller högskoleingenjör
• Mycket goda datakunskaper i Excel
• Känner till AMA inom anläggning
• Behärskar kalkylprogrammet MAPP eller motsvarande
• Behärskar planeringsprogrammet PLANCON eller 
  motsvarande

Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom anläggning där du arbetat som kalkylingenjör, arbetsledare eller platschef. Utefter ditt engagemang, bakgrund och tidigare erfarenhet har du stor möjlighet att vara med och utveckla rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-16

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Maria Osihn, HR Partner

Telefon: 0707 79 42 56

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.