Arbetschef till Peab Asfalts Maskinverkstad

Sökes till

Peab Asfalt har starkt innovationsfokus för mer miljövänlig asfalt och tog täten i branschen för att minska koldioxidutsläppet vid lanseringen av ECO-Asfalt.

Vi söker nu en

Arbetschef till vår Maskinverkstad i Hallstahammar

Vill du vara med och expandera och fortsätta bygga upp vår organisation? Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människors utveckling och bygga teamkänsla? Vill du arbeta med att planera för en maskinpark i framkant?

Då kan rollen som Arbetschef på Peab Asfalts Maskinverkstad vara helt rätt utmaning för dig!

Peab Asfalt AB – ett dotterbolag i Peabkoncernen – är ett av Sveriges ledande företag inom tillverkning och utläggning av olika typer av asfalt samt Eco-asfalt.

Om tjänsten

Då vår Arbetschef för vår Maskinverkstad planerar att gå i pension söker vi nu en ersättare för honom. Tjänsten har placering i Hallstahammar men man har ett upptagningsområde inom hela  Region Mellersta som sträcker sig från Dalarna i norr till Linköping i söder.

Som Arbetschef på vår maskinverkstad är du ytterst ansvarig för att regionens underhåll, reparationer och service sker så effektivt och med så hög kvalitet som möjligt. Under vinterledigheten utförs de större reparationerna på maskinerna på verkstaden i Hallstahammar samt en närliggande verkstad i Kolsva medan det under själva beläggningssäsongen främst handlar om fältservicearbete. Detta för att möjliggöra för produktionen att vara verksam i så hög utsträckning som möjligt.

Som Arbetschef för vår maskinverkstad har du en central roll inom vår region dels genom att skapa förutsättningar för våra Arbetschefer och deras produktion, du är även ansvarig för att vår maskinpark är konkurrenskraftig och att vi är i framkant med de teknikförändringar som produktion och marknad kräver.

Gruppen du ansvarar för består av ca mellan 4-20 medarbetare beroende på hög- eller lågsäsong. Du kommer att ha det övergripande ansvaret över verkstad, maskiner, personal, planering, besiktningar, ekonomi, kvalitét och miljö.

Du rapporterar till Avdelningschefen och ingår i ledningsgruppen för Peab Asfalt region Mellersta samt att du kommer att ingå i den nationella maskingruppen gällande teknik och utveckling.

Vem är du?                   

Vi söker dig med en relevant teknisk utbildning med gedigna kunskaper inom mekanik, elektronik och IT. Du beskriver dig troligtvis som en mångkonstnär inom dessa områden.

Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och du kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt och bygger långsiktiga relationer. Vi tror att du drivs av att på ett lyhört sätt inspirera och engagera gruppen att gå mot samma mål.

Önskvärt är att du har erfarenhet av en ledande befattning sedan tidigare och med goda resultat.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 21  / 7 2019, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Lockner på tel: 073-384 80 01

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-07-21

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 52 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Magnus Lockner, Avdelningschef

Telefon: 0733 84 80 01

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.