Inköpare

Sökes till Västerås

Din uppgift som inköpare innebär att tillsammans med ett projektteam, bestående av exempelvis entreprenadingenjörer, platschefer och projektchefer driva inköpsprocessen i våra projekt.


I rollen som Inköpare kommer du att stötta och medverka i våra projekt, från upphandling av underentreprenörer och leverantörer till färdigställande av projektet. Du kommer bland annat arbeta med leverantörsbedömningar, upprättande av förfrågningsunderlag, anbudsutvärdering, förhandlingar, kontraktstecknande, allt i enlighet med Peabs inköpsprocess. Rollen innebär även att Du ansvarar för att säkerställa inköp till lägsta totalkostnad innefattande kvalitet, service, logistik, leverantörsprecision och minimerad riskexponering.

För att du ska trivas i rollen är du en affärsfokuserad person med ett brinnande engagemang och bra förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Du är strukturerad, kommunikativ och självständig. För dig är det viktigt att arbeta i enlighet med Peabs etiska riktlinjer genom hela inköpsprocessen.  

Du tycker om att ta ansvar och eftersom rollen innebär många kontaktytor både internt och externt är det viktigt att du trivs med att etablera nya kontakter och kan agera trovärdigt i flera olika miljöer.

Vi ser gärna att du läst en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du dessutom arbetat med inköp inom bygg eller anläggningsbranschen är det starkt meriterande. Då det förekommer resor till våra byggprojekt är körkort B samt tillgång till bil ett krav.

Vi arbetar med löpande tillsättning.

Vi har valt rekryteringsmetod och annonseringskanaler så vi undanber uppsökande försäljning.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Håkan Nordsäter, HR-Partner

Telefon: 0733-375549

Maria Frisk, Inköpschef

Telefon: 054-852052

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.