Administratör till vår Fräsverksamhet

Sökes till Markaryd

Har du administrativ erfarenhet, intresse för service och sinne för siffror? Skulle du dessutom beskriva dig som positiv, jordnära och engagerad? Då kanske du är vår nästa administratör!  

Om tjänsten

Rollen som administratör innebär att du stöttar arbetschef och platschef med övergripande administrativa arbetsuppgifter. Du jobbar bl.a. med daglig ekonomisk uppföljning, kund och
leverantörshantering samt viss bokföring.

Det är en varierad roll där du blir en del av Peab Asfalt-laget. Vi söker dig som är serviceinriktad och ser alla uppgifter, stora som små, som lika viktiga.

Tjänsten är en heltidsanställning. B-körkort är ett krav. Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-11

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 52 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Henrik Johannesson, arbetschef

Telefon: 0703-44 49 21

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.