Arbetsledare anläggning

Sökes till Göteborg eller enligt ök.

Vill du vara del av en positiv och engagerad arbetsgrupp? Vill du utvecklas och göra karriär på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Då är Peab rätt arbetsgivare för dig. Just nu söker vi fler arbetsledare inom Anläggning i Region Väst. Vår verksamhet består av drift och underhåll, infrastruktur, lokal marknad och vi finns beläget i hela Västra Götalandsregionen. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen, vill du bli vår framtida kollega? Läs vidare och ansök redan idag.

Om tjänsten

I rollen som arbetsledare kommer du att bistå platschefen med att planera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare inom anläggningsbranschen. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiprognoser, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget.

Kompetenser och personliga egenskaper

Som person har du ett engagemang utöver det vanliga och gillar att arbeta självständigt och i team. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut. Du har god datorvana och B-körkort. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetsledande befattning och en byggteknisk utbildning med erfarenhet från olika former av bygg och anläggningsproduktion.

Tjänsten är på heltid tillsvidare, tillsättning sker enligt överenskommelse. I din ansökan får du gärna komplettera med vilket område samt geografi som du är intresserad av att arbeta: Drift och underhåll, infrastruktur eller lokal marknad.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-11

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Louise Wassberg, HR-partner

Telefon: +46 730467450

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.