Platschef inom anläggning

Sökes till Göteborg

Brinner du för att skapa ett gott arbetsklimat för dem som ingår i ditt team? Har du en förmåga att se till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led? Då tycker vi att du ska läsa vidare och höra av dig till oss då vi är på jakt efter erfarna platschefer till Anläggning region Väst! Våra verksamhetsområden är drift och underhåll, infrastruktur och lokal marknad.

 Om tjänsten

Som platschef har du alltid en central roll i våra projekt. Du blir en nyckelperson och har ett totalansvar över projektets utförande där din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från start till slutbesiktning. Du kommer att ha ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Till din hjälp har du kompetenta kollegor bakom dig så som inköpare, arbetsledare och skickliga hantverkare. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmåga att överblicka helheten, arbeta proaktivt och genom goda ledaregenskaper engagera och motivera dina medarbetare för att nå uppsatta mål och deadlines.

 Din bakgrund

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har en teknisk utbildning motsvarande tekniskt gymnasium, högskola eller likvärdigt. Du har flera års erfarenhet inom anläggningsbranschen samt minst 3 år som platschef. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana, B-körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper

Du är en strukturerad, kreativ och initiativtagande person med förmåga att leda och entusiasmera andra. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad och trivs med att arbeta mot deadlines och uppsatta mål. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en god samarbetsförmåga och värdesätter en professionell kommunikation mot såväl kunder, medarbetare och samarbetspartners.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Komplettera gärna din ansökan med önskat verksamhetsområde (Drift och underhåll, infrastruktur, lokal marknad) och geografi då många av våra projekt finns beläget runt om i Västra Götalands region.  

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-11

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Louise Wassberg, HR-partner

Telefon: +46 730467450

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.