HR-partner

Sökes till Göteborg

Vill du bli vår nya HR-partner

Peab Anläggning Region Väst växer stadigt med många spännande och intressanta projekt på gång. Inom regionen är vi drygt 600 anställda, varav 350 tjänstemän och 250 yrkesarbetare. HR har en viktig roll inom organisationen och är en efterfrågad stabsfunktion. En HR-kollega har valt att gå vidare till nya utmaningar och vi söker nu hennes efterträdare.

Om tjänsten som HR-partner
Som HR-partner kommer du att ingå i vår regionala HR-organisation som idag består av en HR-chef, fem HR-partners samt en utbildningssamordnare. Vi utför regionalt HR-arbete utifrån koncernens riktlinjer. Branschen är expansiv och rörlig  vilket innebär stort fokus på rekrytering av både tjänstemän och yrkesarbetare, samt att aktivt verka för ett ”behålla perspektiv”. 

I din roll som HR-partner är du ett stöd för produktionen bland annat genom ett nära samarbete med arbetschefer och platschefer. Du vägleder och ger operativt stöd inom alla HR-relaterade frågor. Det finns goda möjligheter att involveras i koncernövergripande HR-projekt av olika slag. Vi ser gärna att du är med och aktivt bidrar till att vi utvecklas i våra HR-roller genom att du ger av din kunskap och erfarenhet.

Vi erbjuder
Som HR-partner ingår du i ett glatt och trevligt gäng som gärna hjälper varandra till framgång. Vi delar med oss av vår kunskap och erfarenheter på ett prestigelöst sätt och vi är måna om varandra. Hos Peab finns stora möjligheter till kompetensutveckling och att få utveckla de områden inom HR som du brinner för. Du får möjligheter att nätverka på olika nivåer inom koncern, såväl inom HR som inom andra kompetensområden.

Din profil
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Om du har tidigare erfarenhet av  bygg- eller anläggningsbranschen så är det ett stort plus men inte ett krav. Du skall ha relevant högskoleutbildning motsvarande Personalvetarprogrammet eller liknande. 

Personliga egenskaper och kompetenser

För att trivas i tjänsten som HR-partner motiveras du av att arbeta i en stödjande roll och att driva processer framåt. Du är van att möta och bemöta människor i olika situationer. Du är lyhörd och kan relatera till andras perspektiv och har förmågan att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och verksamheten och uppskattar att vara i en händelserik miljö. Tack vare dina tidigare erfarenheter är du självgående i ditt arbete och har samtidigt en god samarbetsförmåga.

Dina kontaktytor kommer att vara många såväl internt som externt. Därför är det extra viktigt att du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt.

Sista ansökningsdagen är 2019-08-09. Eftersom det är semestertider kommer processen att stanna av under vecka 28 till 31.

  • Start: Tillsättning sker snarast möjligt enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid tillsvidare
  • Placeringsort: Göteborg
  • Lön: Fast månadslön
  • Kontaktperson: Sanna Klingström, HR-chef Anläggning Väst, 0705-68 05 53

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-09

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Sanna Klingström, Personalchef

Telefon: 0705-68 05 53

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.