Platschef

Sökes till Gällivare

Vi söker en platschef till vårt driftområde Gällivare!

Ta chansen och var med i den positiva utvecklingen som sker inom drift- och underhållsverksamheten.

Som platschef ansvarar du för att driva verksamheten inom driftområde Gällivare med ca 81 mil allmän väg. Förutom att leda vår personal kommer du också att styra underentreprenörer. Andra ansvarsområden är kvalitet, miljö, arbetsmiljö, projektekonomi och produktionsplanering.

Vi tror att din bakgrund är inom anläggningsbranschen. Som person är du noggrann och tar personligt ansvar. Du har goda ledaregenskaper och har förmågan att överblicka helheten. Vi värdesätter ditt engagemang och din samarbetsförmåga.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. Nattarbete kan förekomma.

Körkort för personbil är ett krav.

Tjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Urval sker löpande.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Fredric Andersson, Bitr. arbetschef

Telefon: 0733-339021

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.