Träarbetare byggservice

Sökes till Lund

Peab Byggservice AB är en del av Peabkoncernen som specialiserat oss på om- och tillbyggnader samt på underhålls- och reparationsarbeten. Vi har en hel del ramavtal och rikskundsavtal och en av våra styrkor är att vi bedriver verksamhet i hela landet. Ett annat kännetecken för oss är att vi ofta utför arbeten i kvarboende miljöer samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Läs gärna mer om Peab Byggservice på www.peabbyggservice.se

Just nu söker vi en hantverkare till vår grupp som arbetar med köksrenovering.

Arbetet ställer höga krav på din servicekänsla då arbetet främst sker hemma hos privatpersoner. I tjänsten ingår även ansvar för kontakter och samordning med underentreprenörer. 
Det är viktigt att du är van att ta eget ansvar och verkligen trivs med att leverera kundservice av högsta kvalitét.
Vi har alltid kunden i fokus och ska göra kundens intresse till vårt.

Yrkesbevis som träarbetare och B-körkort är ett krav för att kunna söka tjänsten.


Tjänsten kommer att utgå ifrån Staffanstorp men du kommer att arbeta i hela södra Skåne.
Vi erbjuder en trygg anställning och mycket eget ansvar.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-19

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Rebecka Tholén

Telefon: 0725-334568

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.