Mätchef

Sökes till Göteborgsområdet

Vi söker Mätchefer till våra stora projekt i Göteborgsområdet och E20 utanför Alingsås. Där stödjer du vår mätpersonal i produktionen och har ett nära samarbete med platsledningen, yrkesarbetare och maskinister på arbetsplatsen.

Som Mätchef har du en viktig roll för att Peab ska kunna leverera projekt med hög kvalitet.

Ditt huvudsakliga ansvar är att planera och driva mätningsarbetet på plats i projekt tillsammans med våra mättekniker.

Du leder och fördelar arbetet mellan mätteknikerna och säkerställer att alla i mätningsorganisationen på arbetsplatsen följer vårt arbetssätt och har kunskap om gällande mät- och ersättningsregler.

En viktig uppgift är att vara bollplank till nyanställda och dela med dig av din kunskap inom området för att utveckla dina kollegor.

Du ansvarar för att skapa modeller och relationsunderlag samt för mängdberäkning i projektet.

För denna tjänst bör du ha flera års erfarenhet av utsättning/mätning inom mark- och anläggning, gärna i liknande projekt. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom området, fördelaktigt inom mätteknik. Du har även kunskap inom maskinstyrning, mängdberäkning samt program som används inom mätning.

Det är önskvärt att du har Trafikverkets behörighet 1 för mätningstekniska arbeten.

Rollen innebär att du har många kontaktytor så det är viktigt att du är bra på att kommunicera både skriftligt och muntligt. Du trivs med att vara i en stödjande funktion och se dina kollegor utvecklas.

  

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-18

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Magnus Eliasson, mätsamordnare

Telefon: 0733-37 36 90

Roland Järlesand, HR Partner

Telefon: 073-384 28 46

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.