Arbetsledare

Sökes till Mora

Vill du ingå i vårt team för driftområde Älvdalen? Vi förstärker nu och söker dig som vill arbeta i rollen som arbetsledare där du aktivt kommer att delta och tillsammans med platschefen driva verksamheten inom driftområdet.

Du arbetar med vinterväghållning och mindre entreprenader samt styr och planerar arbetet med hänsyn till kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Till din hjälp har du vägvakter och underentreprenörer.

Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du trivs med kundkontakter och är van att arbeta självständigt. Du har erfarenhet av anläggningsarbete och det är meriterande om du även har erfarenhet av drift- och underhåll.

I tjänsten ingår vinterberedskap, körkort för personbil är ett krav.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Anki Säärelä, HR Partner

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.