HR-partner

Sökes till Helsingborg

 

Vill du bli vår nya HR-partner på Peab Anläggning Syd?

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag och nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss i HR-teamet, region Syd. Idag är vi på Peab Anläggning Syd cirka 300 tjänstemän och 650 yrkesarbetare och lokaliserade i Halland, Skåne, Småland och Blekinge. HR inom organisationen är en efterfrågad stabsfunktion och har en viktig nyckelroll i alla led.

Om tjänsten som HR-partner
Som HR-partner i vårt team kommer du att ingå i vår regionala HR-organisation som idag består av en HR-chef och fem HR-partners. Vi är placerade på olika orter men har tätt samarbete och nästintill daglig kontakt via telefon eller mail. Vi utför regionalt HR-arbete utifrån koncernens riktlinjer och stöttar chefer och medarbetare inom vårt kompetensområde. I din roll som HR-partner är du ett stöd för produktionen bland annat genom ett nära samarbete med arbetschefer och platschefer. Du vägleder och ger operativt stöd inom alla HR-relaterade frågor. Det finns goda möjligheter att involveras i koncernövergripande HR-projekt av olika slag. Vi ser gärna att du är med och aktivt bidrar till att vi utvecklas i våra HR-roller genom att du ger av din kunskap och erfarenhet.

Tjänsten utgår från Helsingborg men du är inledningsvis placerad i Malmö.

Vi ser att du delar våra kärnvärden: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga


Du kommer ingå i ett glatt team och hos oss finns på Peab finns det god möjlighet till kompetensutveckling och nätverk. Vi hjälper varandra till framgång och delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi erbjuder dig som anställd hos oss friskvårdsbidrag, regelbundna hälsoundersökningar samt rabatterade förmåner, bl.a. boende från Skistar.

 

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant. Du har arbetat i rollen 3-5 år, vilket gör att du känner dig trygg i din yrkesroll. Under den tiden har du byggt upp och utvecklat en bred HR-kompetens och du har god förmåga att arbeta självständigt. Har du tidigare erfarenhet av bygg- eller anläggningsbranschen är det meriterande.

Körkort B samt tillgång till egen bil är ett krav då resor i tjänsten kommer att ingå.

Personliga egenskaper och kompetenser
För att trivas i tjänsten som HR-partner motiveras du av att arbeta i en stödjande roll och att driva processer framåt. Din förmåga att möta och bemöta människor i olika situationer är god och du innehar praktisk erfarenhet att stödja chefer i deras olika ledarskap. Du är lyhörd och kan relatera till andras perspektiv samt att ha arbetsgivarens fokus. Du har förmågan att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Din positiva attityd uttrycker sig i ditt arbete och i verksamheten, och uppskattar att vara i en händelserik miljö. Tack vare dina tidigare erfarenheter är du självgående i ditt arbete och har samtidigt en god samarbetsförmåga. Du uppskattar att vara i en händelserik miljö och gillar att få saker att hända! Dina kontaktytor kommer att vara många såväl internt som externt. Därför är det extra viktigt att du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt.

Sista ansökningsdagen är 2019-09-15, urval sker löpande.

  • Start: Tillsättning sker snarast möjligt enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid tillsvidare
  • Placeringsort: Helsingborg/Malmö
  • Lön: Fast månadslön
  • Kontaktperson: Tina Jacobi

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-09-15

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Tina Jacobi, personalchef

Telefon: 042-25 11 02

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.