Vikarierande HR-partner

Sökes till Luleå

Vi på Peab söker nu en vikarierande HR-partner till Luleå  som vill vara med och utveckla vårt HR-arbete inom regionen, och vara en del i arbetet mot målet att vara en attraktiv arbetsgivare i Norrland.

Rollen som HR-partner
Hos oss kommer du att arbeta såväl operativt som strategiskt för att stötta linjecheferna i HR-relaterade frågor. Rollen innebär ett stort ansvar där du självständigt driver alla delar av HR-arbetet så som rekrytering, personalförsörjningen, kompetensutveckling, arbetsrätt, rehabilitering samt implementering av policys, riktlinjer och processer inom HR. 

Du har ett nära samarbete med linjecheferna för de grupper du ansvarar för. Det är därför viktigt att du har ett situationsanpassat, serviceinriktat och affärsinriktat förhållningssätt. Detta då du är ett viktigt stöd när det gäller utvecklings- och förändringsarbete i respektive arbetschefsgrupp.  

Du kommer ingå i regionens HR-grupp (som består av en HR-chef och tre HR-partners) och tillsammans ansvarar vi för utvecklingen, på kort och lång sikt, av HR-arbetet i regionen som helhet. Du rapporterar till regionens HR-chef. I tjänsten ingår det regelbundna resor till orterna Luleå, Piteå, Kiruna, Gällivare, Boden.

Din profil
Som person är du driven, strukturerad och har lätt för att arbeta systematiskt med flera arbetsuppgifter samtidigt. Du har ett förtroendeingivande och serviceinriktat arbetssätt och en positiv inställning. Du har god samarbetsförmåga, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt.

Vi söker dig med akademisk examen inom personal/HR eller motsvarande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av brett HR-arbete.

Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med förändringsprocesser, har goda kunskaper i arbetsrätt och erfarenhet av fackligt samarbete. Tidigare erfarenhet av arbete inom byggbranschen är meriterande men inget krav. 

För tjänsten krävs det att du har B-körkort

Anställningsform: Vikariat ca 1 år. 

Vi erbjuder
I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. 

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Din ansökan
Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag är den 31 augusti 2019.

Har du frågor om tjänsten kontakta HR-chef Emma Renström emma.renstrom@peab.se 073-0657376. 


Välkommen med din ansökan!

 

 

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Clara Emmoth, HR-partner

Telefon: 072 533 40 77

Emma Renström, HR-chef

Telefon: 0730657376

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.