Vikariat Kontorsansvarig Administratör

Sökes till Linköping

Vill du fylla en viktig roll vid vårt verksamhetskontor och arbeta i en kreativ och omväxlande miljö ?

Till Peabs kontor i Linköping söker vi en utåtriktad administratör/receptionist för stöd till Peabs alla bolags medarbetare placerade på detta kontor.

I tjänsten ingår att svara för den dagliga administrationen som är mycket varierande.  Arbetsdagarna innehåller till stor del självständigt arbete utan arbetsledning varför du måste vara självgående och initiativrik samt ha en känsla för vad som behöver göras.

Exempel på uppgifter är ordermottagning och hantering av ordrar, administratör av anbudshandlingar och drift- och underhållsinstruktioner samt  ekonomihantering med fakturering.

Som administratör stödjer du all produktionspersonal på kontoren med de små dagliga ting som behövs för att ett kontor skall fungera. Du tar även emot våra besökare och lotsar dessa till rätt medarbetare.

Du behöver ha erfarenhet av kontorsarbete i produktionsmiljö med administrativt ansvar samt gärna ekonomihantering med inriktning fakturering. Vi vill att du är en van användare av Officepaketet samt har körkort samt tillgång till egen personbil.

Tjänsten är ett vikariat för föräldraledighet under c:a 1 år och är placerad i Peab Byggservice AB där också din närmaste chef finns.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-09-23

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jan Söderlund, Personal

Telefon: 0733-37 53 52

Martin Johansson, Arbetschef

Telefon: 0733-375461

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.