Snickare/Träarbetare Stenungsund

Sökes till Stenungsund

Peab Byggservice växer och vi behöver nu utöka vår hantverkarstyrka i Stenungsundsområdet! Hos oss får du en trygg anställning och mycket eget ansvar. Har du dokumenterad utbildning inom bygg samt erfarenhet av byggservicearbeten? Sök jobbet redan idag, då vi genomför urvalet löpande!

Om jobbet

Att arbeta inom Peab Byggservice innebär ett varierat arbete då vi utför många olika typer av projekt. Vi jobbar bland annat med:

  • Om- och tillbyggnader
  • Reparationsarbeten
  • Kontorsanpassningar
  • Försäkringsskador
  • Köksmontering

I första hand kommer du att arbeta med köksmontering hemma hos privatpersoner, därför är du en ansvarstagande och flexibel person med en social förmåga. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där man främst tillsammans med andra (vanligast två och två), varför vi ställer krav på att du är en lagspelare och har en god samarbetsförmåga. Peab Byggservice strävar efter att ha nöjdast kunder i branschen och vill att våra medarbetare alltid strävar efter att göra det lilla extra!

Din profil
Då arbetet är varierat ser vi att du som söker tidigare har arbetat med byggservicearbeten. Arbetet ställer krav på ditt yrkeskunnande och för att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma med oss är det av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande och har ett serviceinriktat arbetssätt.

Det är ett krav för tjänsten att du:

  • har B-körkort
  • erfarenhet som snickare med yrkesbevis
  • talar flytande svenska

Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning. Peab Byggservice erbjuder sina medarbetare en trygg anställning med bra utvecklingsmöjligheter samt personal- och friskvårdsbidrag på upp till 6500 kr/år.

Vill du arbeta i ett jordnära företag som brinner för byggservice? Välkommen att skicka in din ansökan!

Läs mer om oss på vår hemsida peabbyggservice.se eller kontakta Tommie Palmqvist (Tommie.Palmqvist@peab.se) om du har frågor om hur det är att jobba hos oss.

Sökord: Snickare, Byggare, Bygg, Anläggning, Montör, Köksmontör, Reparatör, Reparation, Hantverkare, Träarbetare, Carpenter, Builder


Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-09-13

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.