Anläggare med erfarenhet av finplanering sökes till Göteborg

Sökes till Göteborg med omnejd

Anläggare med erfarenhet av finplanering sökes till Göteborg

 

Är du en trygg och självgående anläggare? Tycker du om finplanering och har dessutom längre erfarenhet av sådant arbete? Uppskattar du variation och bredd i din vardag? Då kanske du är vår nya anläggare?

 

Arbetsgruppen

 

Vår grupp ligger under avdelningen för Drift och Underhåll och sysslar med en mängd olika mindre anläggningsprojekt som exempelvis innergårdar i nya bostadsområden eller trafikarbeten i Götatunneln. Vi har även ramavtal med Västfastigheter som driver sjukhusen i Göteborg och vi gör jobb anläggningsarbeten på Volvo.

 

Hos oss råder gott kamratskap och vi ställer upp för varandra. Vi är ett gäng engagerade medarbetare. Om du vill ha en varierad vardag med såväl mark- som betongarbeten, VA och finplanering så kommer du att trivas hos oss. Är du även en person som tar vara på den delaktighet som erbjuds genom det öppna och platta ledarskapet i Peab så har du hittat helt rätt.

 

Du är en prestigelös anläggare med bred erfarenhet

 

Du är en lagspelare som förstår vikten av god kommunikation och sammanhållning på arbetsplatsen. Du har en positiv inställning, är prestigelös och lösningsorienterad i det dagliga arbetet. Detta visar du genom att du är generös med din kunskap och gärna både hjälper eller tar emot hjälp av, och råd från, andra i gruppen.

 

Krav hos oss är yrkesbevis eller flera års erfarenhet av branschen. För att fylla behovet i gruppen just nu behöver vi att du har erfarenhet av stenläggning, plattsättning och annan finplanering. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete och du får gärna ha en pedagogisk ådra. Vidare krävs B-körkort och goda kunskaper i svenska då det är vårt koncernspråk. Våra arbeten finns i Göteborg med omnejd. Vi arbetar främst dagtid. Nattarbete kan förekomma men det är sällsynt.

 

Hos oss arbetar vi tillsammans för att lyckas i våra projekt, vi värdesätter engagemang och delaktighet då allas kompetens är viktig och bidrar till våra gemensamma mål.

 

Ansök med CV (meritförteckning och en kort presentation av dig, din yrkesbakgrund  och varför du vill arbeta hos oss) i ett och samma dokument. Vi gör urval löpande så vänta inte med din ansökan!

 

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-09-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Mika Mörner, HR

Telefon: 0707794295

Rasmus Börjesson, Platschef

Telefon: 0733-84 81 29

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.