Arbetsmiljösamordnare

Sökes till Örebro län

Samordnare arbetsmiljö, administration

Region Bygg Mellersta Örebro består av två resultatenheter, sk arbetschefsgrupper och stödfunktioner (Produktionsstöd, Inköp, Kalkyl och Personal). Vi bygger allt från bostäder till kommersiella och offentliga lokaler. Våra projekt omfattar allt från renoveringar, om- och tillbyggnadsarbeten till nyproduktion.

Arbetet som Arbetsmiljösamordnare

Rollen som Arbetsmiljösamordnare på Peab innebär möjlighet att påverka upplägg och innehåll. Syftet är att operativt stötta platschefer och arbetsledare ute på våra byggprojekt i frågor relaterade till arbetsmiljö- och miljöfrågor samt administration. Rollen kommer även innehålla andra varierande och utmanande arbetsuppgifter som gör jobbet spännande, dynamiskt och utvecklande.

Uppgifter kan alltså spänna från att säkerställa projektets strategiska arbetsmiljöplanering till uppföljning av skyddsronder. Genomförande av arbetsberedningar, riskbedömningar till kontroller av underentreprenörer och användandet av skyddsutrustning.

Du rapporterar till en arbetschef. Du samarbetar och stöttas främst av regionens produktionsstödsgrupp med sakkunniga specialister inom berörda områden.    

 Vem är du?

Det viktigaste är du som person, dina egenskaper och inte nödvändigtvis utbildning eller dokumenterad erfarenhet. Som person är du engagerad, initiativtagande och gillar att vara ute i verkligheten och möta människor samtidigt som du älskar ordning och reda samt är en duktig administratör. Du har ett genuint intresse för arbetsmiljö-, miljö- och produktionsfrågor. Framför allt är du en serviceintresserad person som får saker utfört och att du är kommunikativ med ”skinn på näsan”.  

Har du erfarenhet från byggbranschen eller från arbetsmiljö-, miljöområdet är det meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Din arbetsplats blir förlagt på en eller flera arbetsplatser runt om i Örebro, beroende på aktuella projekt. Därför är det krav på körkort och tillgång till egen bil.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-09-22

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Lina Gorgis, HR-partner

Telefon: 0725-33 48 18

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.