Platschef

Sökes till Göteborg

Brinner du för att skapa ett gott arbetsklimat för de i din närhet? Har du en förmåga att se till att rätt person är på rätt plats för att uppnå lönsamhet och kvalitet, med kunden i fokus?

Om rollen som platschef

I denna roll får du möjlighet att ingå i en grupp som präglas av en stark vilja att lyckas. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i såväl mindre som större projekt. Du kommer till lika delar vara en central del i att utveckla andra samtidigt som du får stora möjligheter till stöttning och utveckling för egen del. Vår arbetschefsgrupp driver idag projekt i Göteborgsområdet inom grundläggning, mark och VA. Dina dagar fylls med ansvar för att planera och leda projekt från början till slut avseende kvalité, ekonomi och tid.

Vi söker dig som

Har minst 5 års erfarenhet från branschen i liknande roller. Du är trygg i dig själv och tack vare gedigen erfarenheter bidrar du till framgång i vår grupp. Du tror också på att engagerade medarbetare och lagarbete är nyckel till framgång. För att platsa i rollen bör du vara en person som har ett stort engagemang i ditt arbete samtidigt som du värdesätter en balans mellan arbete och fritid. Du är lyhörd, strukturerad och lösningsorienterad, även i pressade situationer. På PEAB värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Urvalet görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Registrera därför gärna din ansökan så snart som möjligt!

För tjänsten krävs körkort och tillgång till bil.

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Plats: Göteborg med omnejd
  • Sista ansökningsdag: 2019-09-29
  • Undrar du något eller vill veta mer?
        
    Victoria Borgljung, Arbetschef 0725-334256
         Mia Mellbin, HR 0733-371890

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta Peab för detta uppdrag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-09-29

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Mia Mellbin, HR

Telefon: 073-337 18 90

Victoria Borgljung, Arbetschef

Telefon: 072-5334256

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.