Betongansvarig / Blandaroperatör

Sökes till Ängelholm

Skandinaviska Byggelement AB ingår tillsammans med Lättklinkerbetong och Smidmek i Byggsystem Prefab som är en del av Peab. Omsättningen i Byggsystem Prefab är ca 1 md och antal egna anställda ca 400 personer. Företagen konstruerar, producerar och marknadsför ett av marknadens mest kompletta utbud av prefabricerade betongprodukter.

Vi expanderar och söker nu en Betongansvarig / Blandaroperatör till vår verksamhet i Ängelholm.

Dina främsta arbetsuppgifter är:

-          Övergripande ansvar för betongproduktionen

-          Samordnar service, underhåll och utveckling av betongstationen

-          Hanterar alla certifieringsärenden samt tillsyn vid kvalitetsrevisioner.

-          Sköter regelbunden provning av betong

-          Deltar delvis i tillverkningen.

-          Rapporterar till platschefen

 Kvalifikationer

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du är snabblärd och trivs med att arbeta både i team och självständigt. För att lyckas i denna tjänst bör du även ha god kommunikativ förmåga och kunna samarbeta med människor på ett positivt och konstruktivt sätt. På våran fabrik värderar vi arbetsmiljö och kvalitet högt.

Vi söker dig med relevant utbildningsnivå inom byggbranschen/industri eller motsvarande på gymnasienivå. Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har minst några års erfarenhet av industriarbete. Meriterande om det är från byggelementindustrin. För denna tjänst är Betongutbildning klass II ett lägsta krav och klass I är meriterande. Tjänsten kommer att kräva utbildning i travers, truck och hjullastare. Rätt person utbildas av oss. Erfarenhet från liknande tjänst är dock ett krav och då borde man ha dessa färdigheter klara.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-09-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Andreas Ryrbo

Telefon: 0732-74 44 54

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.