Platschef

Sökes till Mora

Platschef

Är du platschef eller senior arbetsledare som söker nya utmaningar?

Söker du ett intressant arbete där du kan få påverka i hög grad, utveckla byggandet i Dalarna samt vara en del i ett jordnära och trivsamt företag. Då har vi jobbet för dig!

Peabs byggverksamhet i Mora letar efter platschef som vill vidare mot nya utmaningar.

Peabs platschefer har en central roll i våra projekt med ansvar för projektets planering, utförande, personal samt ekonomi.  Som platschef leder du projektet och dina medarbetare.  Du har även ansvar för kvalitet- miljö och arbetsmiljö.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus. 

Du som söker har en ingenjörsexamen inriktning bygg och/eller flerårig erfarenhet av produktionsledning inom byggbranschen.

Som person är du kreativ och initiativtagande. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget.

Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta. Du har en situationsanpassad ledarstil och får medarbetarna med dig genom att skapa engagemang. Du kommer att ingå i ett team med arbetsledare, hantverkare, arbetschef , entreprenadingenjör och projektchef. Vi erbjuder även stöd från våra andra funktioner så som inköp, installationssamordnare, produktionscoacher och HR.

Rekrytering och urval sker löpande så skicka in din ansöka idag!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-10-09

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Stefan Ors, Arbetschef

Telefon: 0733-374029

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.