Beredare

Sökes till Stockholm

Beredare till ATS Kraftservice

ATS Kraftservice söker efter fler och bra medarbetare till region Mitt. Placering/kontorsort är flexibel då vi har kontor på flertalet ställe inom regionen.

Om rollen

Till vår enhet för beredning/projektering söker vi nu ytterligare medarbetare för arbete med beredning av lokalnätsanläggningar för eldistribution 0,4 - 40kV. Entreprenaderna karaktäriseras av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten. Verksamheten är koncentrerad till våra kunder i Sverige. Som beredare på ATS Kraftservice kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom beredning.

Din profil

Vi ser gärna att du är diplomerad EBR beredare samt innehar några års erfarenhet från motsvarande arbeten. Utbildning i ESA och Arbete på väg är meriterande. Körkort klass B är ett krav. Vi ser även gärna sökande som idag är verksamma inom elbranschen som ex. distributionselektriker, och har intresse av att vidareutbilda sig till beredare.

Som person är du ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter att du är van vid direktkontakt med kund, har god kommunikationsförmåga och anstränger dig för att leverera bra lösningar. Det är även viktigt att du kan arbeta både självständigt, och tillsammans med andra.

Hos oss erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete på ett företag under stark utveckling och med höga ambitioner. Som en del i Peab-koncernen förenar vi det mindre företagets dynamik, med det stora företagets resurser. För den som har erfarenhet och vill utvecklas finns möjlighet att jobba inom alla spänningsnivåer. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön.

Din ansökan

Urval sker löpande och tjänsterna kan därav komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så sök redan idag!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-12-31

ATS Kraftservice AB är ett dotterbolag till Lambertsson Sverige AB och ingår i Peab-koncernen.
ATS Kraftservice AB är ett entreprenadbolag som levererar tjänster inom energiteknik på alla spänningsnivåer mellan 0,4 kV och 400 kV.

Åsa Ståby, Beredning/Projektering

Telefon: 0733-84 70 98

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.