Träarbetare, anläggning

Sökes till Umeå

Brobyggare Umeå

Det går rikgit bra för oss med med flera nya stora projekt i order, främst i Umeå. Vi utökar därför vår trä- & betonggrupp inom anläggning Västerbotten & Ö-vik. Första projektet att bemanna är brobyggnationer längs E4, Västra länken i Umeå.

Vi erbjuder ett varierande arbete i intressanta projekt tillsammans med många goda kollegor, en stark gemenskap och fina förmåner.

Som person är du driven, självgående, noggrann och lösningsorienterad. Det är viktigt att du är en lagspelare och bidrar till ett trevligt arbetsklimat. Du har yrkesbevis för träarbetare och helst erfarenhet från anläggningsarbeten, t ex vattenkraft, bro- och kajarbeten eller liknande. Krankort är önskvärt och körkort är ett krav.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-01-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Annica Nilsson, HR

Telefon: 0733-37 18 55

Jörgen Sellin, platschef

Telefon: 0733-37 18 72

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.