Vill du bli vår nya HR-partner på Peab Anläggning Nord?

Sökes till Sundsvall

Om tjänsten som HR-partner
Som HR-partner i vårt team kommer du att ingå i vår regionala HR-organisation som idag består av en HR-chef och fem HR-partners. Vi är placerade på olika orter men har tätt samarbete och nästintill daglig kontakt via telefon eller mail.
I din roll som HR-partner är du ett stöd för produktionen bland annat genom ett nära samarbete med arbetschefer och platschefer. Du vägleder och ger operativt stöd inom alla HR-relaterade frågor. Du kommer att vara involerad i rekrytering av både tjänstemän och yrkesarbetare.
Vi ser gärna att du är med och aktivt bidrar till att vi utvecklas genom att du ger av din kunskap och erfarenhet. Tack vare dina tidigare erfarenheter är du självgående och kan bidra med dina kunskaper.
Vi hjälper varandra till framgång och delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi erbjuder dig som anställd hos oss friskvårdsbidrag, regelbundna hälsoundersökningar samt rabatterade förmåner, bl.a. boende från Skistar.
Tjänsten utgår från Sundsvall men ditt arbetsområde är Västernorrland och Jämtland.

Körkort B är ett krav då resor i tjänsten kommer att ingå.

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant. Du har arbetat i rollen 3-5 år, vilket gör att du känner dig trygg i din yrkesroll. Under den tiden har du byggt upp och utvecklat en bred HR-kompetens och du har god förmåga att arbeta självständigt. Har du tidigare erfarenhet av bygg- eller anläggningsbranschen är det meriterande.

Personliga egenskaper och kompetenser
För att trivas i tjänsten som HR-partner motiveras du av att arbeta i en stödjande roll och att driva processer framåt. Din förmåga att möta och bemöta människor i olika situationer är god och du innehar praktisk erfarenhet att stödja chefer i deras olika ledarskap. Du är lyhörd och kan relatera till andras perspektiv samt att ha arbetsgivarens fokus. Du har förmågan att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Din positiva attityd uttrycker sig i ditt arbete och i verksamheten, och uppskattar att vara i en händelserik miljö. Tack vare dina tidigare erfarenheter är du självgående i ditt arbete och har samtidigt en god samarbetsförmåga. Du uppskattar att vara i en händelserik miljö och gillar att få saker att hända! Dina kontaktytor kommer att vara många såväl internt som externt, därför är det extra viktigt att du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt.

Vi har i den här rekryteringen redan gjort våra val av mediekanaler och rekryteringspartner och avstår därför samtal från andra leverantörer.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-12-29

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

David Norberg, Personal

Telefon: 0733-848 747

Jimmy Bergström, Arbetschef

Telefon: 0733-371 960

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.