Verkstadsarbetare

Sökes till Sköndal

Vår maskin- och verkstadsavdelning i Sköndal söker nu en verkstadsarbetare.

Om tjänsten

Tjänsten som verkstadsarbetare är viktig för att produktionen ska flyta på med så få stopp som möjligt. I vår moderna verkstad i Sköndal kommer dina arbetsuppgifter som verkstadsarbetare att bestå av reparationer och förebyggande underhåll av maskiner, lastbilar och dess utrustning. Förekommande typer av reparationer kan exempelvis vara hydralrep, felsökning el, svetsarbeten etc.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är mån-fre 6:30-15:30. Beredskap ingår i tjänsten.

Vem är du?

Du ska ha avslutad fordonsteknisk linje eller motsvarande samt ha minst 2 års erfarenhet inom yrket. Vi vill att du har ett genuint intresse av motorfordon och dess teknik. För att klara av tjänsten är B-körkort och grundläggande datavana ett krav. C-körkort är meriterande. Förutom grundläggande krav kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi söker dig som är noggrann, självgående och flexibel. Du klarar av att arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt dagliga arbete med reparationer och serviceutföranden är det viktigt att du har ett ekonomiskt tänk utifrån företagets perspektiv.

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen passerat.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-01-12

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Johan Dahl

Telefon: 0707794016

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.